Privacy policy

Polityka prywatności i plików Cookies

I. Przetwarzanie danych osobowych

Realizując obowiązek, wynikający z przepisów art. 12-14 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE informujemy, że:

  1. Administrator Danych Osobowych

    Administratorem Twoich danych osobowych jest firma "Eurojumper S.C.”, z siedzibą w Jankowicach 55-095, przy ul. Wroclawska 20, wpisana do Centralnej Ewidencji Działalności Gospodarczej, REGON: 020511400, NIP: 896-143-00-88, adres poczty elektronicznej info@eurojumper.pl, numer tel. 609 655 895.

  2. Inspektor Ochrony Danych

    Powołany przez Administratora Inspektor Ochrony Danych urzęduje w siedzibie Administratora pod adresem: Eurojumper S.C., ul. Wroclawska 20, 55-095 Januszkowice , adres poczty elektronicznej info@eurojumper.pl, numer tel. 609 655 895.

  3. Cele przetwarzania danych osobowych

    Przetwarzanie Twoich danych osobowych może odbywać się w następujących celach:

    a) Cel przetwarzania: Wszelkie czynności związane z przygotowaniem, zawarciem, należytym wykonaniem i rozwiązaniem umów.
    Okres przetwarzania: Do czasu zakończenia umowy, a po tym czasie, w innych celach związanych z umową np. okres zabezpieczenia ewentualnych roszczeń.
    Podstawa prawna: Rozporządzenie, art. 6 ust. 1 lit. b).

    b) Cel przetwarzania: Wszelkie czynności związane z przygotowaniem, zawarciem, należytym wykonaniem i rozwiązaniem umów, których nie jesteś stroną.
    Okres przetwarzania: Do czasu zakończenia umowy, a po tym czasie, w innych celach związanych z umową np. okres zabezpieczenia ewentualnych roszczeń.
    Podstawa prawna: Rozporządzenie, art. 6 ust. 1 lit. f).

    c) Cel przetwarzania: Realizacja działań prowadzonych na podstawie udzielonych zgód w tym: informowanie o Administratorze i o jego działalności, marketing realizowany poprzez kanały elektroniczne i telefon, przygotowywanie i wysyłanie zamówionych ofert handlowych, odpowiedzi na wiadomości wysyłane za pośrednictwem strony internetowej Administratora.
    Okres przetwarzania: Do czasu wycofania udzielonych zgód.
    Podstawa prawna: Rozporządzenie, art. 6 ust. 1 lit. a).

    W odniesieniu do sytuacji z punktów 3 lit. a-b, podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne do realizacji wskazanych celów.

  4. Źródła pozyskiwania danych osobowych

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe pozyskane bezpośrednio od Ciebie (np. dane podane na formularzach), a także pozyskane z innych źródeł dostępnych publicznie, np. Krajowego Rejestru Sądowego (KRS), Centralnej Ewidencji Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG) i bazy REGON.

  5. Odbiorcy danych osobowych

    Odbiorcami Twoich danych osobowych mogą być:
    a) organy publiczne lub podmioty uprawnione do żądania dostępu lub otrzymania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
    b) podmioty, którym Administrator powierzył przetwarzanie danych osobowych na podstawie zawartych umów, np. biura rachunkowe, kancelarie prawne, drukarnie, dostawcy przesyłek kurierskich, dostawcy usług IT i innych usług przetwarzający dane w imieniu Administratora,
    c) podmioty, wobec których wyraziłeś zgodę na udostępnienie i przetwarzanie swoich danych osobowych.

    Administrator nie będzie przekazywać Twoich danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowych.

  6. Okres przechowywania danych

    Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres współpracy z Tobą lub Podmiotem, którego jesteś reprezentantem. Po tym czasie, przez okres przedawnienia roszczeń związanych z tą współpracą lub okres niezbędny do realizacji obowiązków nałożonych powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.

    Twoje dane osobowe przetwarzane na podstawie zgody będą przechowywane przez okres jej obowiązywania tj. aż do momentu jej cofnięcia. Po tym czasie, przez okres niezbędny do realizacji obowiązków nałożonych powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.

  7. Uprawnienia

    Przysługuje Ci prawo do:
    a) żądania dostępu do danych osobowych dotyczących Twojej osoby,
    b) żądania sprostowania danych osobowych dotyczących Twojej osoby,
    c) żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych dotyczących Twojej osoby,
    d) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych dotyczących Twojej osoby,
    e) żądania przenoszenia danych osobowych dotyczących Twojej osoby,
    f) wniesienia skargi do Organu Nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, wcześniej Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych)

    Szczegółowy zakres Twoich uprawnień jako osoby, której dotyczą dane osobowe jest zawarty w Rozdziale III RODO pt. "Prawa osoby, której dane dotyczą".

  8. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

    Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany lub częściowo zautomatyzowany. Nie będą jednak służyły podejmowaniu decyzji, które opierają się wyłącznie na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym na profilowaniu.

  9. Zmiany polityki

    Administrator zastrzega sobie prawo zmiany niniejszej polityki oraz jego aktualizacji.

II. Polityka plików Cookies

"Cookies" to to niewielkie pliki tekstowe zawierające dane informatyczne przechowywane w urządzeniach użytkowników, które przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych. "Cookies" pozwalają m.in. wyświetlać strony internetowe dostosowane do indywidualnych preferencji i zawierają najczęściej adres strony internetowej, czas przechowywania na urządzeniu użytkownika oraz własny unikatowy identyfikator.

Stosujemy Cookies sesyjne (tymczasowe) oraz stałe. Cookies sesyjne przechowywane są na urządzeniu użytkownika do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Z kolei "Cookies" stałe przechowywane są przez zdefiniowany czas, który określany jest parametr zawarty w pliku "Cookies".

Informacji zawartych w plikach "Cookies" używamy w celu m.in do udostępniania różnego rodzaju narzędzi i funkcjonalności strony internetowej oraz w celu gromadzenia ogólnych danych statystycznych. To pozwala nam identyfikować sposób korzystania użytkowników ze strony internetowej i daje możliwość ulepszania jej budowy oraz zawartości. Podkreślamy, że dane osobowe gromadzone przy użyciu plików "Cookies" są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. Uniemożliwiają również personalną identyfikację użytkownika.

W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące "Cookies" oraz dokonać ich ręcznego usunięcia. Właściwe informacje o obsłudze plików "Cookies" oraz możliwych konfiguracjach dostępne są w ustawieniach, zależnie od rodzaju przeglądarki.

Szczegółowe informacje na temat zmiany ustawień dotyczących plików "Cookies" oraz ich samodzielnego usuwania w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych dostępne są w dziale pomocy przeglądarki internetowej oraz na poniższych stronach:

his website uses Cookies and other technologies. By continuing to use it, you agree to the Privacy policy and Cookies

Contact

Contact

We respect your privacy
All information entered will only be used for preparing the offer purpose.

Please select a contact subject

Please enter your name

Please enter your e-mail address

Please enter your phone number

Please enter your message

required fields

Submit
on-line shop
Newsletter

close calculator

calculate
estimated revenue

This calculation is very realistic and based on our experience in Greece and on our customers opionions.

Number of clients per hour
1 20
7
One input cost (€)
1 20
5
Number of jumps hours
1 24
6

forecasted daily profit

Earn monthly up to

Print calculations